Gastvloot Corfu: Jeanneau 409

Flottielje zeilen met de Jeanneau 409

De Jeanneau 409 is voorzien van een rolgenua, rolgrootzeil, dubbel stuurwiel, buiskap, bimini, elektr. ankerlier, GPS/plotter buiten, buitendouche, warm water, stuurautomaat, neerklapbaar zwemplateau, cd-speler en bijboot.

De Corinne is een onderdeel van onze gastvloot in Corfu en kan in het seizoen worden ingezet.

Bootnaam Corinne
TypeJeanneau SO 409
Lengte12,34
Breedte4,00
Diepgang1,60
MotorYanmar 40 pk
Brandstof200
Water530
Cabins3
Kooien6+2

Huurtarieven

[table “203” not found /]

Overige kosten

[table “109” not found /]

Inbegrepen
Keukenlinnen, een volle gas- en watertank, bijboot met harde bodem (RIB) evenals een allrisk verzekering op de gehuurde boot. Alle schepen zijn standaard uitgerust met een stuurautomaat en een GPS kaartplotter (buiten) met digitale kaarten van het gebied.

Niet inbegrepen
Flottieljetoeslag, maaltijden, havengelden, verbruikte brandstof en schoonmaakkosten (verplicht).
Gebruik van bedlinnen is verplicht. U kunt dit zelf meebrengen of een linnenpakket (onderlaken, dekbedovertrek en kussensloop) bij huren. Ook een handdoekenpakket (één grote en één kleine handdoek) kan worden bijgehuurd. Optioneel breidt u de utrusting uit met een 2,5 PK buitenboordmotor voor de bijboot.

Borgsom / eigen risico
Bij het huren van een jacht vragen wij een borgsom ter hoogte van € 1500. Deze borgsom wordt aan het eind van de huurperiode teruggegeven indien er geen sprake is van vermissing of schade aan jacht, uitrusting of inventaris.
Het eigen risico is te verzekeren middels een borgsomverzekering. De borg dient contant, per éénmalige machtiging of per creditcard (alleen VISA) te worden voldaan.

Voor bareboat vakanties bedraagt de borgsom € 2500.