Gastvloot Corfu: Jeanneau 389

Flottielje zeilen met de Jeanneau 389

De Jeanneau 389 is standaard voorzien van een rolgenua, rolgrootzeil, dubbel stuurwiel,  standaard zwemplateau (geen klep), vaste loopplank, buiskap, bimini, elektr. ankerlier, GPS/plotter, buitendouche, warm water, stuurautomaat, Bluetooth MP3-speler en bijboot met buitenboordmotor.

De “Agios Georgios” is een onderdeel van de gastvloot in Corfu.

Type Jeanneau SO 389 “Agios Georgios”
Bouwjr2016
Lengte11,34
Breedte3,76
Diepgang1,95
MotorYanmar 29 pk
Brandstof210
Water360
Cabins3
Kooien6+2

Huurtarieven

[table “204” not found /]

Overige kosten

[table “109” not found /]

Inbegrepen
Keukenlinnen, een volle gas- en watertank, bijboot met harde bodem (RIB) evenals een allrisk verzekering op de gehuurde boot. Alle schepen zijn standaard uitgerust met een stuurautomaat en een GPS kaartplotter (buiten) met digitale kaarten van het gebied.

Niet inbegrepen
Flottieljetoeslag, maaltijden, havengelden, verbruikte brandstof en schoonmaakkosten (verplicht).
Gebruik van bedlinnen is verplicht. U kunt dit zelf meebrengen of een linnenpakket (onderlaken, dekbedovertrek en kussensloop) bij huren. Ook een handdoekenpakket (één grote en één kleine handdoek) kan worden bijgehuurd. Optioneel breidt u de utrusting uit met een 2,5 PK buitenboordmotor voor de bijboot.

Borgsom / eigen risico
Bij het huren van een jacht vragen wij een borgsom ter hoogte van € 1500. Deze borgsom wordt aan het eind van de huurperiode teruggegeven indien er geen sprake is van vermissing of schade aan jacht, uitrusting of inventaris.
Het eigen risico is te verzekeren middels een borgsomverzekering. De borg dient contant, per éénmalige machtiging of per creditcard (alleen VISA) te worden voldaan.

Voor bareboat vakanties bedraagt de borgsom € 2500.